leadboard premotaj roman Ivica Milarić

Utorak, Novembar 22, 2011

BIA plan protiv bele kuge

Poštovani poslaniče/poslanico!

Dokument ispred Vas označen je kao strogo poverljiv. Bezbednosno-informativna agencija mora od Vas da zahteva da sve podatke iznete u njemu držite za sebe. Ovo važi za sve, posebno za one čije ime počinje na V, V kao Vuk.

Kao što znate, naša domovina je u raljama bele kuge. Kako su izveštaji naših biologa potvrdili, bela kuga nije smrtonosna u istoj meri kao prava kuga, niti kao antraks, koji, ukoliko vas budu pitali u Savetu Evrope, nikako ne posedujemo u tajnoj laboratoriji ispod Vinče.

Uprkos tome, bela kuga je više nego stvarna pretnja, zapravo, po mnogim našim analitičarima, opasnija je od podzemne armije bugarskih kiborg-mutanata koji su neuspešno pokušali da zauzmu Đerdap 2 prošlog marta. Za sve poslanike kojima poslednja rečenica ništa ne znači, slobodno je ignorišite do sledećeg dopisa po imenu ''Bugarski kiborg-mutanti i zašto ne postoje''.

Ukoliko dozvolimo da se negativni prirodni priraštaj nastavi, srpska nacija, sa priključenim savezničkim manjinama, mogla bi da nestane, kao ona tona kokaina iz našeg sefa nakon 5. oktobra. Bez ljudstva, spremnost Srbije da se brani biće svedena na nulu. Naravno, mnogi među vama, nakon gledanja svih tih američkih filmova, misli da je ljudska brojčana nadmoć nebitna u modernom svetu, a da će za koju godinu japanski roboti ratovati umesto ljudi.

Skeptici su u pravu, ali samo donekle, budući da je BIA paranormalna divizija, uz pomoć naših vidovnjaka, zaključila da nas u budućnosti očekuje invazija i rat sa vanzemaljcima iz područja Orionovog pojasa, nakon koje će proizvodnja struje biti nemoguća na Zemlji, a sav oblik oružanog konflikta biti vraćen na nivo iz srednjeg veka.

Stoga, ljudstvo nam je potrebno! Ali, ljudstva nema bez beba, a beba nema tokom bele kuge.
Ukoliko nastavimo putanjom sekvencione logike, kako je nazivaju naši logičari, potrebno je drastično povećati broj seksualnih odnosa koji rezultiraju trudnoćom.

Tu, poštovani poslanici, dolazimo do paradoksa. Naime, kao što znate, naša nacija je poznata po muževnim muškarcima, širokih pleća i stamenog stasa, tamne slovenske kose i tamnih slovenskih očiju. Naše žene su poznate u celom svetu po svojoj lepoti i telima koja obećavaju razne zabavne oblike seksualnog opštenja.  

BIA smatra da je problem u nedostatku libida, tojest, seksualne želje, kako je nazivaju naši seksolozi. Stres, loš televizijskih program i kontinentalna klima smanjuju želju za vođenjem ljubavi.

BIA ima plan kako da to promeni.
Uz nedavni zvanični popis, naši psiho-statističari su tajno proveravali seksualne sklonosti populacije Srbije, tojest njenih heteroseksualnih članova, budući da homoseksualni parovi ne mogu da stvaraju potomke, osim u slučaju test-subjekata u našem tajnom institutu u srcu planine Rtanj, koji, ukoliko neko iz Saveta Evrope pita, naravno da ne postoji.

Ispitane seksualne navike Srbije su sledeće:

Ogromna većina muške populacije bi najradije imala seksualne odnose sa pop pevačicom (i vrlo moguće spisateljicom, naši književnici su prilično sigurni da ima neki objavljen roman ili nešto slično) Natašom Bekvalac.

Sa druge strane, velika većina pripadnika ženske populacije bi želela da ima seksualne odnose sa akcionim glumcem iz Velike Britanije po imenu Džejson Statham. Sigurno se pitate odakle on tu, ali, očigledno, njegovi filmovi poput serijala ''Transporter'' ili ''Krenk'' u pripadnicama lepšeg pola bude potrebu za seksualnim činom.

Verovatno Vam je već sve jasno: BIA planira da napravi film u režiji Srđana Dragojevića, i pozove Stathama da u njemu glumi (novac za njegov milionski honorar obezbediće Fond za kapitalne investicije), a glavnu žensku ulogu da ponudi Nataši Bekvalac. Žanr filma bio bi istorijska akciona romantika, smeštena u period ratova Otomanskog carstva i Austro-Ugarske. Statham bi glumio mladog ruskog oficira konjice, a Bekvalčeva ćerku velikog Vezira (u tumačenja Lazara Ristovskog). Smatramo da bi hemija na sceni između njih bila toliko jaka da bi morala da pređe i van nje. Procene naših matematičara jesu da bi oni svoju vezu preneli na telesni plan između osmog i desetog dana snimanja.

Kada se to desi, mi ćemo tajno snimati sve iz svakog ugla, u HD rezoluciji sa RED kamerama koje trenutno koristi Piter Džekson za ekranizaciju romana ''Hobit''. Kako bismo bili osigurali njihovu romansu, naši hemičari napraviće ''ljubavne'' koktele lekova koje će tajni agenti ubacivti u njihovu hranu i piće tokom snimanja.

Nakon toga, snimak će biti pušten na internet. Procenjujemo da bi ga prvi dan videlo oko 49% populacije Srbije, a već sledeći dan taj broj bi se broj popeo na 86%.

Prvi rezultati trebalo bi da budu vidljivi 9 meseci kasnije.
Ukoliko podržavate ovaj plan, molimo vas da glasate za njega nakon rasprave o budžetu.

Vreme je značajan faktor, budući da odlaganje rizikuje da će Nataša Bekvalac stupiti u dugu vezu i, samim tim, odbiti Stathama.
Međutim, ukoliko se to slučajno desi, BIA ima plan B - sve ostaje nepromenjeno, samo na mesto Bekvalčeve, ulazi sledeća žena na spisku: Suzana Mančić.

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me